Johan Schlasberg

Civilekonom, VD

E-mail:

johan.schlasberg@idstories.se

Tel: 040-611 20 15
Mobil:070 576 20 15
LinkedIn
  • English
  • Français
  • Dansk
  • Deutch
 
Organisation

Decentra AB

Tel:
040 611 20 15

Mejl: info@decentra.se LinkedIn Twitter
Plats:Karta
Visa adresser

Jag är rådgivare inom strategi och innovationer och har utvecklat tre innovationsbaserade tjänster. Läs mer om strategi, mentala kartor och innovationsprocesser.

Den 18 maj höll jag ett doktorandseminarium på Företagsekonomiska instiutionen i Lund om "Enbart digitala avhandlingar eller hybridformer".

Sista veckan i maj avslutade jag ett uppdrag för de fackliga organisationerna på Findus med anledning av att företaget vill stänga all produktion i Bjuv.

Jag driver ett projekt - NE3.se - för att skapa ett för alla fritt och modernt uppslagsverk och en kunskapsportal. Parallellt med projektet skriver jag en doktorsavhandling i företagsekonomi i Lund "Från analoga till digitala affärsmodeller och det fria uppslagsverket NE 3". Den beräknas bli klar 2016.

NE 3:s startsida står "NE eller NE 3 2018 - en kamp mellan två affärsmodeller. En stor koncern mot en social innovation och en makrotrend". En utmaning.

3 egna tjänster

logoIDme.se  är en tjänst - med många funktioner - för en lagom lång berättelse om ditt nuvarande arbete och dig.  Ett bra komplement eller alternativ till Linkedin. Fritt för fem personer per företag.

Länka till ditt IDme i dina mejl. Bli hittad via Google. Ett IDme kan ha en verksamhets grafiska profil. Länka till ditt IDme (aj-di-mi) i dina mejl.
--------------------------

IDstories är berättelser om fastigheter, kultur och personer. Där finns över 150 underhållande och lite bildande berättelser. Den om koleraepidemin i Landskrona är en av mina favoriter då den handlar om innovationer och byte av världsbild.

IDstories har arbetat med storytelling sedan 1997.


greenDropgolf.se är en innovation med med fokus på NÄRSPEL på ALLA banor: roligt, lärorikt och tar mindre tid.

Dropgolf är världens första könsneutrala spelform i golf, har ett unikt universellt Scorekort och är mycket socialt.

Personligt

Bland mina många intressen finns konst, arkitektur, samhällsfrågor, IT och att bygga modelljärnväg (Märklin) - avkoppling vintertid. Cyklar gärna i Skåne och i Frankrike - där jag bor och arbetar delar av året. Överläkare Birgitta Arneklo-Nobin är min ogifta hustru. Min bror Fredrik är advokat i Landskrona och vi samarbetar i en del projekt.

Fotograferar en del och gärna till våra IDstories.

Updated 2016-06
my IDme story