Johan Schlasberg

Civilekonom, VD

E-mail:

johan.schlasberg@idstories.se

Tel: 040-611 20 15
Mobil:070 576 20 15
LinkedIn
  • English
  • Français
  • Dansk
  • Deutch
 
Organisation

Decentra AB

Tel:
040 611 20 15

Mejl: info@decentra.se LinkedIn Twitter
Plats:Karta
Visa adresser

Jag är rådgivare inom strategi och innovationer och har utvecklat tre innovationsbaserade tjänster. Läs mer om strategi, mentala kartor och innovationsprocesser. Se lista på ett antal uppdrag.


Jag driver ett projekt - BiBB.se - som är ett Kunskapstorg och ett fritt modernt uppslagsverk med signerade artiklar.  Min avhandling i företagsekonomi "Uppslagsverk på jakt efter en ny affärsmodell" är färdig och kan läsas på nätet, men ej framlagd då den är en 'webbavhandling' - en viss utmaning i akademin. Se Sveriges första forskningsstudie som jämför NE och Wikipedia.

3 egna tjänster

logoIDme.se  är en tjänst - med många funktioner - för en lagom lång berättelse om ditt nuvarande arbete och dig.  Ett bra komplement eller alternativ till Linkedin. Tjänsten är helt FRI och mycket användbar.

Länka till ditt IDme (aj-di-mi) i dina mejl. Jag gör det alltid.  Ett IDme kan ha en verksamhets grafiska profil.
--------------------------

IDstories är berättelser om fastigheter, kultur och personer. Där finns över 150 underhållande och lite bildande berättelser. Bland våra kunder finns fastighetsbolag och Svenska kyrkan.

IDstories har arbetat med storytelling sedan 1997.


greenDropgolf.se är en innovation med med fokus på NÄRSPEL på ALLA banor: roligt, lärorikt och tar mindre tid.

Dropgolf är världens första könsneutrala spelform i golf, har ett unikt universellt Scorekort och är mycket socialt.

Personligt

Bland mina många intressen finns konst, arkitektur, samhällsfrågor, IT och att bygga modelljärnväg (Märklin) - avkoppling vintertid. Cyklar gärna i Skåne och i Frankrike - där jag bor och arbetar delar av året. Överläkare Birgitta Arneklo-Nobin är min ogifta hustru. Min bror Fredrik är advokat i Landskrona och vi samarbetar i en del projekt.

Fotograferar en del och gärna till våra IDstories.

Updated 2018-09
my IDme story