Johan Schlasberg

Civilekonom, VD

E-mail:

johan.schlasberg@idstories.se

Tel: 040-611 20 15
Mobil:070 576 20 15
  • English
  • Français
  • Dansk
  • Deutch
 
Organisation

Decentra AB

Tel:
040 611 20 15

Mejl: info@decentra.se LinkedIn Twitter
Plats:Karta
Visa adresser

Du läser just nu mitt IDme (aj-di-mi) digitala visitkort. Gå till  IDme.se  för att skaffa ett eget IDme. Testa fritt och utan bindning.

Jag är rådgivare inom strategi och organisation till både fackliga organisationer och företagsledningar - se en kundlista.  Min sajt  JohanSchlasberg.com  har flera kapitel av allmänt intresse och en nystartad Blogg om företagsekonomisk forskning och näringsliv. Nedan finner du några några tjänster och koncept jag utvecklat och arbetar med.

BiBB.se - är ett projekt för ett Kunskapstorg och ett fritt modernt uppslagsverk med signerade artiklar.  Min avhandling "Uppslagsverk på jakt efter en ny affärsmodell" är "färdig" och publicerad som en sajt. Den är ännu inte framlagd då 'webbavhandlingar' är en innovation i akademin som möter förväntat motstånd. Jag är doktorand i företagsekonomi vid Lunds universitet och planerar att disputera 2019.

Tre egna tjänster

logoIDme.se  är ett smart digitalt visitkort om vad du gör nu för tiden och dig.  Tjänsten har många funktioner och är ett komplement eller alternativ till tryckta visitkort och Linkedin.  

Länka till ditt IDme i dina mejl. Jag gör det nästan alltid.  Ett IDme kan ha en verksamhets grafiska profil, flera språk, tidfönster med mera.

 

IDstories är berättelser om fastigheter, kultur och personer. Över 150 underhållande och lite bildande berättelser. Bland våra kunder finns fastighetsbolag och Svenska kyrkan.  IDstories har en kund eller sponsor. Jag har arbetat med storytelling sedan 1997.

 

greenDropgolf.se är en innovation med med fokus på NÄRSPEL på alla banor: roligt, lärorikt och tar mindre tid. Dropgolf är världens första könsneutrala spelform i golf, har ett universellt Scorekort och är mycket socialt. Stor sajt på svenska och engelska.

Personligt

Bland mina många intressen finns konst, arkitektur, samhällsfrågor, miljö och IT. Cyklar gärna i Skåne och i Frankrike - där jag bor och arbetar delar av året. Birgitta Arneklo-Nobin, docent i kirurgi och tidigare överläkare är min ogifta hustru sedan mer än 30 år. Min bror Fredrik är advokat i Landskrona och vi samarbetar i en del projekt.

Jag fotograferar en del och gärna till våra IDstories.

Updated 2019-09
IDme visitkort