Johan Schlasberg

Civilekonom, VD

E-mail:

johan.schlasberg@idstories.se

Tel: 040-611 20 15
Mobil:070 576 20 15
  • English
  • Français
  • Dansk
  • Deutch
 
Organisation

Decentra AB

Tel:
040 611 20 15

Mejl: info@decentra.se LinkedIn Twitter
Plats:Karta
Visa adresser

Du läser just nu mitt IDme digitala visitkort, en av flera tjänster jag utvecklat.
Gå till  IDme.se  för att skaffa ett eget IDme.

Jag är rådgivare inom strategi och förändring - se en kundlista - och har utvecklat tre innovationsbaserade tjänster.

BiBB.se - är ett projekt för ett Kunskapstorg och ett fritt modernt uppslagsverk med signerade artiklar.  Min avhandling "Uppslagsverk på jakt efter en ny affärsmodell" är "färdig" och publicerad som en sajt. Den är ännu inte framlagd då 'webbavhandlingar' är en innovation i akademin som möter förväntat motstånd. Jag är doktorand i företagsekonomi vid Lunds universitet och planerar att disputera 2019.

Tre egna tjänster

logoIDme.se  (aj-di-mi) är ett lagom stort digitalt visitkort om ditt nuvarande arbete och dig.  Tjänsten har många dynamiska och unika funktioner. Ett komplement eller alternativ till tryckta visitkort och Linkedin.  Ett IDme är som en liten story. Testa fritt och utan bindning.

Länka till ditt IDme i dina mejl. Jag gör det ofta.  Ett IDme kan ha en verksamhets grafiska profil.

 

IDstories är berättelser om fastigheter, kultur och personer. Över 150 underhållande och lite bildande berättelser. Bland våra kunder finns fastighetsbolag och Svenska kyrkan.  IDstories har en kund eller sponsor. Jag har arbetat med storytelling sedan 1997.

 

greenDropgolf.se är min innovation med med fokus på NÄRSPEL på alla banor: roligt, lärorikt och tar mindre tid. Dropgolf är världens första könsneutrala spelform i golf, har ett universellt Scorekort och är mycket socialt. Stor sajt på sv och eng.

Personligt

Bland mina många intressen finns konst, arkitektur, samhällsfrågor, miljö och IT. Cyklar gärna i Skåne och i Frankrike - där jag bor och arbetar delar av året. Birgitta Arneklo-Nobin, docent i kirurgi och tidigare överläkare är min ogifta hustru sedan mer än 30 år. Min bror Fredrik är advokat i Landskrona och vi samarbetar i en del projekt.

Jag fotograferar en del och gärna till våra IDstories.

Updated 2019-05
IDme visitkort